Makelaarsborden/v-borden Makelaarsborden/v-borden


Onze makelaarsborden en v-borden in topkwaliteit tegen bodemprijzen; polypropyleen kanaalplaat met vouwlijnen in 1, 2,3,4 kleuren of full colour vanaf € 2,50 euro per stuk (70 x 43 cm), inclusief bezorging. Al onze v-borden worden standaard gerild en voorzien van plakstrips. Ook is het mogelijk om uw v-borden te voorzien van boorgaten en zuignappen. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen of even bellen.

Full colour UV druk op 450g wit polypropyleen-kanaalplaat, 3 mm dik (450 gram) of  4 mm dik (850 gram) en weer bestendig. Makkelijk te monteren wat u een hoop tijd en plakwerk scheelt. Wij produceren uitsluitend in de hoogst haalbare kwaliteit en de hoogst haalbare resolutie.

U kunt meteen aan de slag met het plaatsen van de borden. Veel gebruikt in de makelaardij en bouwwereld maar voor deze prijzen zijn onze kanaalplaten voor iedereen de perfecte buitenreclame! Standaard worden onze v-borden geproduceerd met 1 cm witte rand om de v-borden, tegen een kleine meerprijs worden uw v-borden geheel aflopende bedrukt.

Offset/Rotatie drukwerk
Formaat
Bedrukking
Materiaal
Afwerking
Aantal
Levertijd
Digitaal drukwerk (oplage tot 500)
Formaat
Bedrukking
Materiaal
Afwerking
Aantal
Levertijd